Ontbijtje: rappe pap met quinoa

11 okt

Vanmorgen had ik Haast. Verslapen, geen tijd voor ontbijt. Dus toen ik terug kwam van het naar-school-breng-festijn had ik Honger. Yam boterhammetje? Nee, vandaag niet zo’n zin in. Een pak Quinoa pap van Organ, gekregen op de Vrij van en veggie beurs, stond wat zielig in een hoekje naar me te staren. Kom, dacht ik. Ik ga je proberen. Schaaltje. Laagje spul uit het pak er in. Water erbij. 1 minuut in de magnetron. Klaar. Wauw, da’s een rappe pap, dacht ik. Zou het dan ook lekker zijn? Mmm, het ging. Beetje flauw maar er zit dan ook geen suiker in. Met een flinke schep fruitspread erbij was het opeens een prima en snel ontbijtje. Lekker handig voor op reis bijvoorbeeld. Ben je gewoon thuis dan zou  je hem kunnen aanvullen met bijvoorbeeld wat blauwe bessen of sinaasappel, of wat noten en rozijnen. 

Quinoa pap van Organ met ja

Ingredi├źnten: rijstmeel, gele erwtenmeel, quinoa (12%), psyllium, rijstzemelen, emulgator: plantaardige monoglyceriden. jodiumhoudend zout, kurkema, rozemarijnextract.

Print Print

No comments yet

Laat een reactie achter