Wie?

Ingrid Kooijman kookt

Ik kook en bak voor mijn jongens, twee stuks. Mijn oudste zoon is allergisch voor ei, melk, een aantal soorten noten en een aantal rauwe fruitsoorten. Mijn jongste zoon heeft coeliakie. Zelf eet ik glutenarm omdat dat stukken beter bevalt. Ik kreeg van de MLD-arts zowel de diagnose PDS als glutensensitief. Daarnaast vindt mijn zoon het heel fijn dat hij altijd van mijn bord kan eten!

En wat eten we dan?

De combinatie van allergie├źn en intoleranties is wel eens lastig. Maar het wordt steeds makkelijker door de ervaring.
Ik hou van lekker en – als ik zelf kook – van een korte bereidingstijd. Dus als je glutenvrije, melkvrije, zuivelvrije, lactosevrij, veganistische, vegetarische, notenvrije recepten, of een combinatie daarvan zoekt die makkelijk te maken zijn, vind je ongetwijfeld wat op mijn blog.

Samenwerking en onafhankelijke artikelen

Op mijn blog vind je ook regelmatig reviews. Die schrijf ik niet in opdracht of tegen betaling. Er staan wel links naar boeken en kookartikelen op bol.com in de blogs. Als je op zo’n link klikt en iets bestelt, krijg ik daar commissie voor. Dat helpt een beetje om de kosten van deze website te dekken. 

Kookboek in de maak

Ik wil heel graag mijn recepten voor iedereen toegankelijkmaken in  een mooi kookboek. Daarom plaats ik nu bij de nieuwe recepten een doneer-link. Met de donaties kan ik nog meer recepten ontwikkelen en uiteindelijk mijn kook] boek uitgeven. Heb je gedoneerd dan krijg je te zijner tijd een leuke aanbieding of attentie als je het boek koopt.

Ingrid Kooijman

artikel in Glutenvrij magazine, samenwerking met PAN

Dit artikel is verschenen in het Magazine Glutenvrij van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Het was een samenwerking in ruil voor aandacht voor mijn blog in de advertentie.

Bedrijfsinformatie

Meerdanglutenvrij ‘hangt’ onder mijn eenmanszaak Ingrid Kooijman Tekst & Beeld, gevestigd aan de Burg. Nahuyssingel 4 in Doesburg, te bereiken onder telefoonnnummer 06-16812427 en via e-mail: ik@ingridkooijman.nl.

KvK: 27265282
Btw-id: NL002034355B16

Print Print

5 reacts op “Wie?”

 1. Yacintha 15 november 2017 at 16:15 #

  Ik zou me graag bij jullie aansluiten. Wat moet ik daarvoor doen?

  Hoor graag.
  Yacintha
  Zij van Glutenvrij

  • Ingrid 15 november 2017 at 16:24 #

   Hoi, Als je mijn vriendschapsverzoek accepteert, kan ik je uitnodigen voor onze besloten Facebook-groep. Ik zag op je blog dat je voor Charlotte’s Law werkt. Leuk!

 2. Saapke Hofstede 2 december 2017 at 23:49 #

  Hallo wat ontzettend leuk om te lezen dat er zoveel mogelijk is qua recepten ik ben altijd op zoek naar recepten die gluten- melk- lactose-ei- pinda en nootvrij is.
  Nu opzoek naar een variatie in de cake.
  Ik van nog even rond neuzen.
  Ziet er mooi en veelbelovend uit deze site!

  Mvg Saapke Hofstede.

  • Ingrid 3 december 2017 at 06:52 #

   Je kunt het recept van de oreo-taart ook gebruiken voor een cake en dan nog eivervanger voor 2 eieren toevoegen. Hij wordt niet zo luchtig als een klassiek cake, dat blijft lastig. Succes met bakken, Saapke!

  • Ingrid 24 augustus 2018 at 09:38 #

   Hallo Saapke, hou de website in de gaten, er komt een kookboek aan met recepten zonder melk, gluten, ei en noten. Groetjes, Ingrid

Laat een reactie achter