Wie?

Ingrid Kooijman kookt

Ik kook en bak voor mijn jongens, twee stuks. Mijn oudste zoon is allergisch voor ei, melk, een aantal soorten noten en een aantal rauwe fruitsoorten. Mijn jongste zoon heeft coeliakie. Zelf eet ik glutenarm omdat dat stukken beter bevalt. Ik kreeg van de MLD-arts zowel de diagnose PDS als glutensensitief. Daarnaast vindt mijn zoon het heel fijn dat hij altijd van mijn bord kan eten!

En wat eten we dan?

De combinatie van allergie├źn en intoleranties is wel eens lastig. Maar het wordt steeds makkelijker door de ervaring.
Ik hou van lekker en – als ik zelf kook – van een korte bereidingstijd. Dus als je glutenvrije, melkvrije, zuivelvrije, lactosevrij, veganistische, vegetarische, notenvrije recepten, of een combinatie daarvan zoekt die makkelijk te maken zijn, vind je ongetwijfeld wat op mijn blog.

Samenwerking en onafhankelijke artikelen

Op mijn blog vind je ook regelmatig reviews. Die schrijf ik niet in opdracht of tegen betaling. Er staan wel links naar boeken en kookartikelen op bol.com in de blogs. Als je op zo’n link klikt en iets bestelt, krijg ik daar commissie voor. Dat helpt een beetje om de kosten van deze website te dekken. 

Kookboek in de maak

Ik wil heel graag mijn recepten voor iedereen toegankelijkmaken in  een mooi kookboek. Daarom plaats ik nu bij de nieuwe recepten een doneer-link. Met de donaties kan ik nog meer recepten ontwikkelen en uiteindelijk mijn kook] boek uitgeven. Heb je gedoneerd dan krijg je te zijner tijd een leuke aanbieding of attentie als je het boek koopt.

Ingrid Kooijman

artikel in Glutenvrij magazine, samenwerking met PAN

Dit artikel is verschenen in het Magazine Glutenvrij van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Het was een samenwerking in ruil voor aandacht voor mijn blog in de advertentie.

Bedrijfsinformatie

Meerdanglutenvrij ‘hangt’ onder mijn eenmanszaak Ingrid Kooijman Tekst & Beeld, gevestigd aan de Burg. Nahuyssingel 4 in Doesburg, te bereiken onder telefoonnnummer 06-16812427 en via e-mail: ik@ingridkooijman.nl.

KvK: 27265282
Btw-id: NL002034355B16

7 reacts op “Wie?”