Glutenvrije winkel in Ede

7 nov

Laatst in Ede wezen shoppen in de winkel Van Voorst en Hardeman. Het is een soort van oude kruidenier die zijn (haar?) winkel in twee delen heeft gesplitst: het hoofd gedeelte een soort natuurwinkel en een (voor glutenvrije winkel) grote ruimte voor alleen maar gluten vrije spullen. De volgende keer als ik er ben zal ik er foto’s van maken.

Ze hebben veel, heel erg veel. En als je een om-doos koopt, gaat dat tegen 10% korting.

Wel even blijven opletten, het is niet altijd de goedkoopste. Zo zijn de repen van eat natural (zie www.eatnatural.nl) € 1,60 per reep. Bij de Albert Heijn koop je die gewoon voor € 2,99 voor drie repen. En dat weten ze overigens zelf ook.

Verder denken ze dat ze alles in huis hebben. Dat is altijd een boute uitspraak en ook deze keer is het gewoon niet waar. Zo was ik op zoek naar pizza bodems van Glutafin. Die zijn nl zeer smakelijk gebleken. De mevrouw van de winkel (die alle prijzen uit haar hoofd kent …..) kende dit niet en wilde dus beweren dat het in Nederland niet bestond. Ik wist op dat moment ook niet waar we ze gekocht hadden, had ook zo maar uit Londen kunnen komen.

Maarrrrrrrr: ze zijn “gewoon” te koop bij De Tuinen. Daarover overigens later meer!

Anyway, een goede winkel om een lekker te gaan shoppen. Website: www.vanvoorstenhardeman.nl en die leidt je daarna door naar www.glutenvrijewebshop.nl. Op deze laatste site kun je ook gewoon zien wat ze hebben.

En zoals bij alle winkels: wel even goed opletten dat dat wat je koopt niet overdatum is. Overigens doen ze dan niet moeilijk bij reclameren: gewoon (zonder bon of het product dat over datum is) een nieuwe verpakking pakken en gratis mee nemen.

 

No comments yet

Laat een reactie achter