Gelukkig & Glutenvrij zomernummer in de maak!

10 mrt

Met 12 bloggers maakten we voor de afgelopen kerst een prachtig glutenvrij magazine. Je kunt het nog steeds gratis downloaden. Ondertussen zijn wij heel druk bezig met een zomernummer. Superleuk om te doen! Iedereen draagt zijn steentje bij: recepten schrijven, interviews doen over glutenvrij leven, mooi beeldmateriaal uitzoeken, invalshoeken en leuke rubrieken bedenken. Ik weet nu al dat het een nog mooier nummer wordt.

Maar lees nog even verder, ik heb hieronder nog een vraag voor je.

Op de website van het magazine kun je in de shop het magazine gratis downloaden om rustig op de bank te lezen. Je vind er ook nog een pagina met recepten. Of kijk wie er allemaal aan het magazine meewerkten. Wij werken ondertussen nog even door aan het nieuwe nummer!

Jouw koffiemomentje

Voor een nieuwe rubriek in het blad zoek ik mensen die willen vertellen over hun koffie-break. Hoe ziet jouw koffiepauze eruit? Ga je een stukje wandelen? Hardlopen? Kletsen met collega’s? En snack je ook nog iets? Wil je met jouw verhaal over je dagelijks koffiepauzeritueel in het magazine? Stuur dan een mailtje naar ik@ingridkooijman.nl

Print Print

No comments yet

Laat een reactie achter