Wat eten we vandaag?
6 nov
Iets lekkers klaarmaken voor een gezin met een kind met coeliakie en een kind met een ei-, noten-, en melkallergie, die allebei daardoor niet altijd even grote vrienden met avondeten zijn, hoeft niet lastig te zijn (vaak is dat het wel, maar vandaag doen we positief, en makkelijk).
Zalm, bakken met gembersaus, sambal, ketjap. Spagetti koken.
Serveren?
Oh, nee. Er moeten nog een sausje bij. Voor ieder wat wils. En, heel passend, een appel-wortelsapje voor de vitamientjes voor de kinderen. Voor de volwassenen een komkommersalade erbij.
Wat eten de andere bloggers vandaag?
(mijn favorieten: de sushi van Judes Diner en de courgette pizza van Your daily intake!)
- Bijzonder smakelijk: van ontbijt tot avondeten, o.a. pasta schotel
- Dion glutenvrij: zalmgratin en brocolligratin, bereid met de Beltane kruiden.
- Kirsten ging helemaal los: cherry aardappeltjes uit de oven met rozemarijn en knoflook, roerbak kipstukjes met ui, champignons en crème fraiche en uit de oven pompoen met kaneel en chili, overstrooid met parmezaanse kaas.
- Glutenfrie hoort erbie: hartige taart en meer lekkers
- Glutenvrije mama: geroosterde aardappels, gehaktballen en ….
- Glutenvrij hoort erbij: pannenkoeken en morgen…
- Gluuts: quinoa salade met pompoen en feta. Met recept!
- Judes Diner: sushi! Met recepten.
- Lekker anders: Ook een heleboel lekkers (met mooi e plaatjes erbij)
- Mam Qwats: lekkere spruitjes. Met recept
- Miss Glutenvrij: laat je zien wat ze op een gewone werkdag zo al eet.
- Us love Glutenfree: imporvisatie vandaag (grotendeels klant-en-klaar, jawel, het kan!)
- Your daily intake: o.a. courgette pizza.