Wat eten we vandaag?

6 nov

Iets lekkers klaarmaken voor een gezin met een kind met coeliakie en een kind met een ei-, noten-, en melkallergie, die allebei daardoor niet altijd even grote vrienden met avondeten zijn, hoeft niet lastig te zijn (vaak is dat het wel, maar vandaag doen we positief, en makkelijk).

Zalm, bakken met gembersaus, sambal, ketjap. Spagetti koken.

IMG_2827 IMG_2828

Serveren?

IMG_2830

Oh, nee. Er moeten nog een sausje bij. Voor ieder wat wils. En, heel passend, een appel-wortelsapje voor de vitamientjes voor de kinderen. Voor de volwassenen een komkommersalade erbij.

IMG_2829

 

Wat eten de andere bloggers vandaag?

(mijn favorieten: de sushi van Judes  Diner en de courgette pizza van Your daily intake!)

Print Print

Trackbacks and Pingbacks

  1. Blogweek: Wat eet jij vandaag? | Ik ben glutenvrij - 6 november 2013

    […] Meer dan glutenvrij […]

  2. Glutenvrije blogweek dag 3: Wat eet jij vandaag? | stories of a coeliac - 12 november 2013

    […] – Glutenvrij hoort erbij – Gluuts – Ik ben glutenvrij – Judes Diner – Lekker anders – Mam Qwats – Meer dan glutenvrij – Miss Glutenvrij – Us love Glutenfree  – Your daily […]

Laat een reactie achter