#decemberglutenvrij 2017

30 nov

Logo made by Bakers and FakersKen je de adventkalenders? Waar je vanaf 1 december tot en met kerstavond elke dag een luikje openmaakt met een kadootje of chocolaatje erachter? Het is een aftelkalender tot de kerst. In 2013 begonnen we met zo’n digitale glutenvrije aftelkalender om voor iedereen de glutenvrije decembermaand wat makkelijker en leuker te maken. Nu hebben we alweer voor het vijfde jaar op een rij de adventkalender voor jullie in petto!

Vanaf 1 december tot en met kerstavond verschijnt er elke dag één blog van één van ons met als thema december. Als bij een estafette geven we het stokje elke dag door. Wij weten al wie wanneer gaat schrijven, maar voor jullie blijft dat nog even een verrassing!

Morgen begin #decemberglutenvrij op Ik ben glutenvrij. Onderaan die blogpost staat wie het stokje op 2 december over neemt. En zo gaat het door tot en met 24 december.  

#glutenvrijdecember 2017 Adventkalender

Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar alle blogs, want ik weet wie er gaan schrijven maar niet wat ze gaan schrijven. Dus kom maar op met die heerlijke recepten en goeie tips om volop te kunnen genieten van een glutenvrije decembermaand!

Zo mis geen enkele blog:

Op de social media en op onze blogs maken we bekend wie er de blogger van de dag is. Volg ons via mijn blog, of via social media #decemberglutenvrij,
Op Instagram: https://www.instagram.com/decemberglutenvrij/.
Via onze Facebook-pagina kun je helemaal alles makkelijk volgen: https://www.facebook.com/decemberglutenvrij/

Wie doen er mee?

In alfabetische volgorde

Benieuwd naar #decemberglutenvrij van de voorgaande jaren?

2013: Mijn blog uit 2013  (NB ‘Hij’ doet het nog steeds en ik ben er nog steeds blij mee).
2014: ik schreef  over vervangers van toastjes, en een recept.
2015: ik zelf niet mee, maar je kunt je de blogs van de anderen nog wel lezen.
2016: lees hier alle blogs van 2016 

Print Print

No comments yet

Laat een reactie achter