Mijn groentepizza in Glutenvrij Magazine!

6 okt

Afgelopen zomer kreeg ik een mailtje met de vraag of ik een pakketje met het voorgekookte maismeel van Harina PAN wilde ontvangen. Ik mailde terug dat ik hun product al kende en dat dus niet echt nodig was. Er volgde een leuke mailwisseling waarin ik ook vertelde dat ik bezig was met een glutenvrij, melkvrij en eivrij kookboek, waarop de vraag kwam of ik dan misschien een recept voor hen wilde ontwikkelen. Dan zouden zij er een mooie advertentie van maken met een link naar mijn website.

Ik maakte een hele lijst met lekkere recepten die je met dit meel zou kunnen maken. De arepa’s had ik al eens – met succes – geprobeerd (recept volgt binnenkort) en ze wilden wel graag een gezond recept. Uiteindelijk kwamen we uit op een gezonde pizza, met een bodem van courgette en maismeel. Afgetopt met kleurige gegrilde paprika en gegrilde haloumi werd het een plaatje waarvan ik vele mooie plaatjes schoot. De keuken zag er ondertussen iets minder uit als een plaatje…

Zuidelijk tintje

Na nog een portret-sessie met een goede vriendin en fotograaf hadden we wel zin in een hapje en een drankje. De pizza’s schoven we weer even de oven in, we schonken er een glas wijn bij in en waanden ons meteen in zuidelijke streken. 

Ook deze lekkere groentepizza maken?

Ook als geen lid bent van de coeliakievereniging kun je deze lekkere en gezonde tapahap maken. Je vindt het recept hier.

groentepizza glutenvrij

 

 

 

 

Print Print

No comments yet

Laat een reactie achter