#wijbloggenglutenvrij = #zijbloggenglutenvrij.

15 mei

mug cake

Dit keer is het in mijn geval #zijbloggenglutenvrij. Beetje te druk met van alles, ook met leuke dingen gelukkig zoals recepten bedenken en testen voor mijn kookboek in wording. Het gaat nog wel een hele tijd duren voordat het af is omdat ik alle recepten wil eerst zelf wil maken zonder gluten, ei, melk en noten. Eerst de recepten uitschrijven met ingrediënten en bereidingswijze en dan netjes volgens dat recept koken of bakken (moeilijk!). En altijd komt er dan nog een extra kook- of bakronde bij voordat ik ze aan het (nog niet complete) testpanel kan doorgeven (liefhebbers?). Er is altijd wel iets dat ik nog wil aanpassen…

Mug cakes
Vorige week heb ik ‘mug cakes’ gemaakt. Dan lukt het nog wel om in een avond zeven verschillende versies te testen: met en zonder ei, met een beetje meer maismeel en een beetje minder suiker enzo.  Ze hoeven maar 90 seconden in de magnetron! Dat gaat me met cupcakes en andere baksels niet lukken.

#Zijbloggenglutenvrij
Enfin. Een aantal bloggers van #wijbloggenglutenvrij heeft op de 15e wel een blog geschreven over het gezamenlijke onderwerp van deze maand: glutenvrij daten. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen met glutenvrij daten? Lees dan de blogs van:

Veel plezier! Op 15 juni bloggen weer  met z’n allen!

mug cakes op bord
Mug cakes zonder ei!

6 reacts op “#wijbloggenglutenvrij = #zijbloggenglutenvrij.”