Stadscafé ’t Raedthuys in Doetinchem

6 nov

Uit eten leek ons een uitdaging. Maar tot nu toe valt het mee. Vanmiddag geluncht in Stadscafé ’t Raedhuys in Doetinchem. Een volledige verrassing. Binnen was erg gezellig, al was het alleen maar omdat er geen tingel-tangel muziekje was maar gewoon lekkere rock op de achtergrond.

We deden mee met een actie die neer kwam op “eten wat de pot schaft”. Vooraf was al doorgegeven dat één van ons glutenvrij wilde eten. Dat zou geen probleem zijn. Voor het eten werd nog gevraagd of we allergieën of andere eetwensen hadden zoals bijvoorbeeld eten dat we niet lusten. Opnieuw doorgegeven dat één van ons geen gluten wilde hebben en  de ander gaf door dat die geen spruiten en snert lustte. Allemaal geen probleem (ondanks dat er wel spruiten op het gerecht stonden…).

Het eten was geweldig!

Slechts een paar verschillen tussen het glutenvrije en niet-glutenvrije bord. Allebei bijzonder lekker. Een amuse, een soep, hoofdgerecht, toetje en cappuccino met drie soorten lekkers erbij, oa.a glutenvrije home made snickers. Helaas zijn we vergeten foto’s te nemen.

Dit restaurant wil het je graag naar de zin maken! Geen gezeur, geen gevoel van een aparte behandeling. Gewoon lekker genieten!

Een aanrader !

Contact informatie van hun site: www.hetraedthuys.nl

“Raedthuys eterij & tapperij
Raadhuisstraat 14
7001 EW Doetinchem

Voor reserveringen bel:
+31 (0314) 36 07 04

Wij zijn geopend:
Dinsdag t/m Zondag: vanaf 17:00
Dinsdag: 08:30 tot 14:00
Zaterdag: 11:00 tot 16:00
Maandag: gesloten”

Erik Visser

1 reactie op “Stadscafé ’t Raedthuys in Doetinchem”