Pannenkoeken, gluten-, melk- en ei-vrij

22 mrt

Hieronder het recept voor pannenkoeken die ook voor onze oudste geschikt zijn:

Recept voor 4 personen:

  • 125 gram  4-koren meel van Werz
  • 125 gram ‘gewoon’ glutenvrij meel
  • 2 eieren in de vorm van eivervanger (deze kan evt weggelaten worden, maar het wordt er wel lekkerder van)
  • 200 ml Spa Rood
  • 200 ml soja melk naturel
  • 4 eetlepels stroop of honing
  • eventueel extra vocht toevoegen (spa rood of soja melk)
  • snufje zout

De eivervanger bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Dit mengen met alle andere ingrediënten en het beslag is klaar. De pannenkoeken zijn (wat ons betreft) het lekkerst als ze dun zijn.

Uiteraard kunnen nog smaakmakende ingrediënten zoals rozijnen, (soja-)kaas, salami etc toegevoegd worden.

Eet smakelijk,

Erik

1 reactie op “Pannenkoeken, gluten-, melk- en ei-vrij”