Paasboodschappen bij The Free From Shop

18 apr

foto 3-1

Zo. Even boodschappen gedaan. Samen met mijn twee jongens. Bij The Free From Shop. Een walhalla voor mijn jongste, die coeliakie heeft. Ook een fijne plek voor mijn oudste met o.a. een koemelkallergie. Ze hadden allebei een eigen tas meegenomen en een prachtige boodschappenlijst gemaakt.

Op de foto hierboven zie je onder ander paprikachips zonder melk en gluten, rijstmelk melkchocolade rijstwafels, allesvrije koekjes van Organ, een paasstol (de laatste, sorry), eivrije mayonaise, sojaslagroom en rijstmelkchocolade met rijstpops.

foto 1-1

En dan hebben we hier: de ‘magnums’ van Bonvita, melkvrij in puur en melkchocolade smaak (1,85 euro per stuk). Toch maar bladerdeg gekocht, ook al vind ik het belachelijk duur. Mini-krotketten (eivrij, melkvrij, glutenvrij en nieuw voor ons) en heerlijke visnuggets van Damhert. De kipvingers ben ik ook benieuwd naar, die kende ik nog niet.

foto 2-1

En dan hebben we nog ijshoorntjes (melkvrij, eivrij en glutenvrij), een paasbanketstaaf (voor een vriendin meegnomen, net als de gnocci), een cake van Roley die ik er bij kreeg van de eigenaar (dankjewel!) en verschillende soorten koekjes die mijn jongste heeft uitgezocht. Ben benieuwd.

foto 4

Tot slot de afdeling melkvrije  kaas. Voorlopig genoeg omdat ik even was vergeten dat mijn man deze week ook al een voorraadje sojakaas had gehaald bij Simply Delicious

De kaas van Wilmerburger is fantastisch van smaak. De sojakaas Creamy Smooth van Tofuttie die je op de foto ziet vindt mijn zoon heerlijk. Ik denk daar anders over….

Na een kopje koffie met een kokosmacroon die net uit de oven kwam (aangeboden door de eigenaar; de jongens zaten al aan zo’n ‘magnum’ van Bon Ice) gingen we naar de kassa. 195 euro lichter maar met twee blije kinderen ging ik weer naar huis. Het grootste assortiment glutenvrije producten van Doesburg vind je vanaf nu in mijn kelder!

3 reacts op “Paasboodschappen bij The Free From Shop”