Oproep smaakttest glutenvrij brood

3 okt

Processed with Moldiv

Ken je die gesprekken over welk glutenvrij brood nu eigenlijk het lekkerst is? En vraag je je dan ook nog wel eens af of het die lekkere variant dan nog ook gezond is?

Regelmatig hadden Roelina van De Dames Dijk (die weten alles over eten) en ik het daar over. En daarom gaan we het nu onderzoeken. We gaan 10 soorten glutenvrij brood kritisch onder de loep nemen, en testen op smaak en voedingswaarde.

Vrijdagavond 10 oktober hebben we een proefsessie met een smaakpanel. En we zoeken nog aanvulling voor ons testteam: iemand die geheel onbevangen staat ten opzichte van glutenvrij brood en twee mensen die 100% glutenvrij eten.

Eet jij glutenvrij? Of heb je juist nog nooit glutenvrij brood gegeten?

Heb je zin in avondje proeven en veel gezelligheid? Meld je dan even bij mij of Roelina aan.

Print Print

2 reacts op “Oproep smaakttest glutenvrij brood”

  1. elke 6 oktober 2014 at 20:58 #

    Het lijkt mij heel leuk om mee te testen! Ik eet glutenvrij vanwege een intolerantie voor zowel gluten als lactose. Maar heb vroeger wel gewoon brood gegeten! Ik denk dat ik darom best een goed oordeel kan geven over verschillende soorten brood. Leuk initiatief. 🙂

  2. Gerry 7 oktober 2014 at 20:47 #

    Wat een goed idee! Ik ben heel benieuwd naar jullie resultaat. Ik heb de meeste merken denk ik inmiddels de afgelopen maanden wel geprobeerd. En een aantal komen er hier zeker niet meer in…… die waren echt vreselijk. Die geef je alleen aan mensen aan wie je een hekel hebt 🙂

Laat een reactie achter