Ik heb geen idee waar het recept of de naam vandaan komt. Mijn zoon heeft dit gemaakt [3] op school, een van de vele lekkere hapjes die ze voor de verjaardagslunch voor de juf maakten.
Dit heb je nodig
- 75 gram pure chocolade
- een halve zak marsmallows
- een pannetje om de chocolade in te smelten
- een bakmat met niet al te grote holletjes (ik gebruikte een bakmat voor 15 petit fours)
- een bakje met water en twee lepels
Dit doe je er mee
- Zet de vorm in de vriezer.
- Smelt de chocolade au bain marie.
- Schep steeds twee theelepels chocoalade in de koude bakvorm en smeer het goed uit met de achterkant van het lepeltje of met een kwastje, zodat het mooie bakjes worden.
- Zet de vorm terug in de vriezer, minimaal 10 minuten.
- Verwarm de marsmallows in een grote kom in de magnetron tot ze zacht en fluffy zijn.
- Haal de vorm uit de vriezer.
- Doop de twee lepels in het water en schep wat marshmallow in de chocolade bakjes.
- Zet de vorm terug in de vriezer.
Na 40 minuten kun je smullen!