Wie?

Ingrid Kooijman

Ingrid Kooijman


Deze blog is ooit opgezet om kennis en ervaringen uit te wisselen met een aantal glutenvrije mensen in de omgeving van Doesburg. Maar inmiddels is het helemaal ‘mijn’ blog geworden. Met recepten uit mijn glutenvrije en grotendeels ook melkvrije, eivrije en notenvrije keuken. Maar ook met winkeltips, productreviews en smaaktesten.

Eivrij, glutenvrij, melkvrij en notenvrij

Ik kook en bak voor mijn mannen, drie stuks, waarvan er maar eentje alles mag eten. Mijn oudste zoon is allergisch voor ei, melk en een aantal soorten noten. Mijn jongste zoon heeft coeliakie. Mijn man eet alles. Zelf eet ik glutenarm omdat dat stukken beter bevalt. Ik kreeg van de MLD-arts zowel de diagnose PDS als glutensensitief. Daarnaast vindt mijn zoon het heel fijn dat hij altijd van mijn bord kan eten!

En wat eten we dan?

De combinatie van allergieën en intoleranties is wel eens lastig. Maar het wordt steeds makkelijker door de ervaring.
Ik hou van lekker en – als ik zelf kook – van een korte bereidingstijd. Dus als je glutenvrije, melkvrije, zuivelvrije, lactosevrij, veganistische, vegetarische, notenvrije recepten, of een combinatie daarvan zoekt die makkelijk te maken zijn, vind je ongetwijfeld wat op mijn blog.

Ingrid Kooijman
ik@ingridkooijman.nl

Print Print

No comments yet

Laat een reactie achter